• Adres
  • Istanbul Anadolu Yakasi Organize Sanayi Bolgesi 4. Sokak No : 3 Tuzla Istanbul / Turkey
  • Sertifikalarımız ISO 9001: 2010

GALVANORM YÜZEY İŞLEM
TEKNOLOJİLERİ VE GALVANO SİSTEMLERİ

Galvanorm adı altında kurulan şirketimiz yüksek kaliteli ve teknolojili yüzey işlem tesisleri ve ekipmanları kurmakla birlikte, şirket içerisine atık su arıtma tesisleri, otomotiv, uçak sanayine boya hatları da kurarak hep bir adım önde olduğunu ispatlamıştır.25 yılı aşkın süredir iş tecrübesi ile birlikte referanslarını hep gururla sunan bir firma haline gelmiştir. Piyasada aktif varlığının teslim ettiği tesisler ve yüzey işlem endüstrisinde seçkin bir bilgi ile hizmet anlayışı sağlamaktadır.Satış, mühendislik, proje yönetimi ve deneyimli uzman kadromuzla siz değerli müşterilerimize her zaman hizmet vermekten gurur duyucağız.

Faaliyet alanlarının genişlemesi;

Galvanorm iş alanlarını önemli ölçüde genişlemektedir..Firmamız artık; Yüzey İşlem Teknolojileri, Tüm endüstriyel ürün yelpazesi genişletmekte gelişmiş makine parkuru ile fabrikaların tüm ihtiyaçlarını sağlayabilecek güce ve kurumsal kimliğe sahip olup, özel imalatlar, kurumsal firmalara parça üretimi gibi bir çok ürün yelpazesine de bünyesinde barındırmaktadır. Olabildiğince ürün ve hizmetlerini bünyemizde çatısı altına almak için gece gündüz 7 gün 24 saat çalışmaktayız.Progalvano’nun geçmişi, üretiminin kimyasal işlemlere ve elektro kaplama ürünlerine dayandığı 1967 yılına kadar uzanır.Uygun bir bilgi birikimi ve teknolojinin de geliştirilmesinin ardından Progalvano, kaplama tamburları ve elektro kaplama ekipmanları üretiminde uzmanlaşmaya başlamıştır.Günümüzde ise, 50’den fazla ülkede küresel bir büyüme gerçekleştirdikten sonra Progalvano, kaplama tamburlarının üretiminin tüm alanlarında geniş bir deneyim sunarak uluslararası lider bir kaplama makinası üreticisi haline gelmiştir.

ATIK SU ARITMA SİSTEMLERİ

Tehlikeli atıklar deşarj öncesinde endüstriyel atık suların  arıtılması, ya da kirletici içeren bu yer altı suları üzerinde  kirlilik gerçekleştirmemesi için, yapılabilecek adımların  başında gelmesi olarak da görebilmekteyiz. Bu durumda,  tedavi süreci (örneğin: çöktürme, buharlaştırma, süzme, sus  uzlaştırma ya da yakma teknolojisi ile bu atıkların bertaraf  mümkündür.

Herhangi bir yöntem, teknik, atık nötralize etmek veya  atığı, daha az tehlikeli bir hale getirmek, böylece taşıma  içinde daha güvenli hale getirmek amacıyla, fiziksel,  kimyasal ve biyolojik ya da tehlikeli atık kompozisyonunu

değiştirmek için tasarlanmış bir süreçtir, yeniden kullanım  için Potansiyelini artırmak, depolama veya atık azaltmak  için hacmini düşürmek (küçültmek), atık sus uzlaştırma,  atık hacminin azaltılması için kullanılan en verimli ve etkili  yöntemdir.

“Sıfır atık,” adından da anlaşılacağı gibi, atıkların mümkün olduğunca azaltıldığı veya tamamen ortadan kaldırıldığı bir sürdürülebilirlik yaklaşımını ifade eder. Bu yaklaşım, kaynakları daha etkili bir şekilde kullanma, çevreyi koruma ve atık yönetimini geliştirme amacını taşır.